Geld verdienen met uw website

Tegenwoordig zijn er vele verschillende manieren waarop u geld kunt verdienen met uw website. Denk hierbij aan het verkopen van ruimte op uw webpagina, daarnaast zijn er vele zogenoemde affiliate netwerken waarmee u kunt verdienen door klanten aan te brengen of producten te verkopen van aangesloten websites. Daarnaast zijn er nog de verdienmodellen van Google en van (grote) webwinkels zelf zoals bijvoorbeel Google en Bol.com. Op deze pagina hebben we een aantal programma's voor u uitgelicht.

Geld verdienen via Google

Als u geld wilt verdienen met uw website, maar u weet niet precies hoe, dan is Google Adsense één van de makkelijkste oplossingen. U plaats wat code op uw website, en daar verschijnen automatisch advertenties die passen bij de inhoud van de pagina. Klikt een bezoeker vervolgens op deze link of banner dan verdient u daar direct mee. Na inschrijven op Google Adsense kunt u direct beginnen. Inschrijven is gratis, echter moet u daarvoor wel 18 jaar of ouder zijn. Na aanmelden klikt u achtereenvolgens op Mijn advertenties en Nieuw advertentieblok. Kies hier het formaat en type en voeg daarna de ontvangen code toe aan uw website. Iedere keer als een bezoeker op zo'n advertentie klikt verdient u geld. Uitbetalen kan bij een bedrag van 70 euro.

Geld verdienen via Tradetracker

Tradetracker is één van de bekendste affiliate programma’s die op de markt is, en dat is niet voor niets. Tradetracker is één van de grootste affiliate netwerken en bestaat sinds 2004. Naast de bijna 2000 Nederlandse campagnes is Tradetracker ook in vele andere landen actief. Zo kunt u ook gebruik maken van Tradetracker als u een Belgische, Duitse, Franse of Spaanse website heeft. In totaal is Tradetracker beschikbaar voor 24 landen. U kunt direct linken naar de website, of gebruik maken van de productfeeds om zo uw eigen affiliate webshop te maken. Na het aanmelden bij Tradetracker kunt u direct aan de slag met het verdienen van geld.

Geld verdienen via Daisycon

Daisycon is ook één van de grotere beschikbare affilate netwerken in Nederland en bestaat sinds het jaar 2000. Het principe is gelijk aan dat van Tradetracker. U kunt linken naar de individuele aangesloten partijen, of gebruik maken van de productfeeds om een eigen webshop op te bouwen. Daarnaast vindt u in dit netwerk ook vele actie en kortingscode voor een eigen kortingwebsite. Daisycon is wereldwijd actief, dus ook voor uw niet Nederlandse websites kunt u hier prima terecht. Na aanmelden bij Daisycon kunt u ook hier direct aan de slag met het verdienen van geld met uw website. Bij Daisyon bieden ze complete vergelijkers aan voor onder andere zorgaanbieders en telecom, hiermee kunt u zelfs met weinig kennis snel een website opzetten.

Geld verdienen via Awin

Awin is een affiliate netwerk dat in het jaar 2000 is begonnen onder de naam Zanox. Ook Awin is een internationaal netwerk en beschikbaar in vele landen waaronder ook in Nederland. U vindt hier honderden aangesloten webwinkels in vele categorieen zoals mode, speelgoed, telecom, dieren en vele andere. Ook bij Awin kunt u gebruik maken van de aangeboden productfeeds om uw eigen webshop te starten. Aanmelden bij Awin gaat makkelijk en snel, hierdoor kunt u direct beginnen met het implementeren van de code en productfeeds.

Geld verdienen via Tradedoubler

Tradedoubler is sinds 1999 actief en daarmee één van de oudste affiliate netwerken van Nederland. Het aantal aangesloten bedrijven en websites is minder groot dan bij bovengenoemde affilate netwerken, maar zeker wel de moeite waard om te bekijken als u wilt starten met affiliate promotie. Na het aanmelden bij Tradedoubler kunt u ook hier aan de slag met het verdienen van geld.

Geld verdienen via Bol.com

Wilt u de beschikking krijgen over het productaanbod van Bol.com en daarmee een eigen affiliate webshop bouwen, dan kunt u zich nu aanmelden voor het Bol.com partnerprogramma. U kunt dan zelf productlinks aanmaken naar gewenste producten of een zoals gezegd een productfeed downloaden en daarmee uw eigen webshop bouwen.

Webzaken.eu | Contact